Weekend-kursus 2022

Abstrakt Maleri -Weekend-kursus

ved Maren Storm – Galleri Øse

Har du lyst til at male og fordybe dig i den kreative proces, så har du nu muligheden for at afsætte en hel weekend til dette i et kreativt fællesskab og inspirerende miljø. Så kom og vær med på mit weekend-kursus i mit hyggelige Atelier i Øse.

Dette kursus er for alle, som ønsker udvikle sit abstrakte maleri, eller for jer, som blot har en drøm om at prøve det.

Jeg vil vise jer akrylmaleriets muligheder gennem forskellige teknikker og billedmæssige virkemidler. Vi tager udgangspunkt i jeres egen kunstneriske proces – enten om I er nybegyndere, let øvet, og om I har været hos mig før eller ej.

Jeg er uddannet billedkunstlærer og har undervist i billedkunst i mange år. Nu lever jeg af at male. Jeg vil bruge min egen erfaring og teknikker og pædagogiske tilgang, til at hjælpe jer videre i jeres egen proces.

Der vil i løbet af weekenden være forskellige fælles øvelser samt individuel vejledning og ikke mindst tid til at fordybe sig i egne malerier og processer.

Akrylfarvens forskellige muligheder gennemgås i øvelser: f.eks. farvefladens opbygning i lag på lag- og forskellige teknikker til det.
Der arbejdes med komposition og de 7 kontraster: varm-kold, lys-mørk, stor-lille, meget-lidt, farve-neutral tone, kontrastfarver, pastose-transparente.

Jeg glæder mig til at mødes med jer i et kreativt fællesskab, med tid til fordybelse.

 

Hvornår:

Lør.  d. 24/9 2022 kl. 10-15

Søn. d. 25/9 2022 kl. 10-14

(Alle pladser optaget)

 

 

Sted: Galleri Øse, Sønderskovvej 129, Øse. 6800 Varde

Du skal selv medbringe lærreder (gerne 3-4 stk.- ikke for små- fra ca.50*70 cm.) og egne pensler evt. spartler. Jeg vil have andre ”utraditionelle” redskaber til rådighed.

Med i prisen vil der også blive serveret formiddagskaffe med rundstykker, samt kaffe og te hele dagen. Der vil være mulighed for at bestille sandwich til frokost.

(Max 9 deltagere -min. 6 for at oprette et hold.)