Billedkunstner - Maren Storm

Jeg maler abstrakte malerier og portrætter. Jeg bliver inspireret af former, farver og ikke mindst stemninger og følelser. Min inspiration kommer fra en masse indtryk jeg får fra naturens organiske former, kontraster jeg møder i farver og former og ikke mindst mennesker. Både i mine nonfigurative værker og i mine portrætter forsøger jeg at udtrykke en følelse eller en stemning. Jeg maler intuitivt, men har altid en eller anden form for inspiration/ide, som starter min proces. Derefter tager stemninger, følelser og tanker over og lader værket forme sig.

Jeg er uddannet billedkunstlærer og elsker at være med til at inspirere andre i deres kreative proces. Jeg afholder forskellige abstrakte kurser både i mit eget atelier og tager også ud til forskellige firmaer og kunstforeninger for at underviser.

Passionen for at skabe og udvikle mit eget udlever jeg nu til fulde som billedkunstner. Jeg maler hjemme i vores hyggelige atelier og Galleri - Galleri Øse. 

Udstillinger

• Løbende udstiller jeg hos forskellige firmaer og  
  offentlige steder, markeder mv…
Åbne Døre 2021- Varde Kunstforening
”Live kunstudsmykning” påsken 2022 v. Kunsthal
   Varte’ -Kunst i Varde
Container Kunst aug. 2022- Esbjerg festuge
Åbent Hus LE MOSCH Iværksætter arrangement
  Varde nov. 2022

 

Kursusvirksomhed/undervisning:

Løbende Weekend, lørdags og ugentlige
  abstrakte malekurser i eget atelier
LEGO PEOPLES HOUSE – løbende workshops I
  Maleri og Keramik 2022
Foreningen Kunstvirke Esbjerg -afholdt abstrakt
  malekursus i foreningens lokaler vinter 2022og
  efterår 2022
Foreningen KISS PUSS Grindsted – afholdt
  abstrakt malekursus i foreningens lokaler sept.
  2022

 

Billedkunstner - Kasper Bech

Alle mine malerier skal ses som et øjebliksbillede på en stemning eller en samfunds udfordring. Jeg lægger stor vægt på at mennesket kan kommunikere nonverbalt, hvad end det er billedligt eller musisk. Det at kunne udtrykke, hvad man har på sinde er en stor menneskelig kvalitet.  Jeg har malet de sidste 19 år og når malerierne ikke er udstillet hænger de i galleriet i Øse, der også fungerer som atelier.